van der Horst

Win gratis tickets voor de Zolder Superprix op de Quick Race Car Parade

GHK Racing by T2 - Norma M20 FC
GHK Racing by T2 - Norma M20 FC
Net als de vorige jaren zet Chris Mattheus ook dit jaar samen met sponsor Quick weer een actie op touw om de autosport dichter bij de fans te brengen, de Quick Race Car Parade. Deze gaat door op 31 mei op de parking van de Quick van Houthalen en dat vanaf 19u00. Voor de deelnemende teams alsook de aanwezige fans vallen er prijzen te winnen.
Ieder team dat zijn wagen die avond op de parking van de Quick van Houthalen tentoonstelt krijgt een gratis maaltijd aangeboden voor gans het team. Bij het binnenrijden van de parking krijgen alle teamleden de nodige eet- en drankbonnen. De aanwezige toeschouwers kunnen dan weer gratis tickets winnen voor de Zolder Superprix die doorgaat op 1 en 2 juni en waar zowel het Belcar Endurance Championship, de SuperCar Challenge, de Ford Fiesta Sprint Cup als de Mazda MX-5 Cup in actie komen.

Foto: Niels VaeckDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Belcar Endurance op vrijdag 24 mei 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zolder Superprix.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons