van der Horst

Win twee raceopleidingen met een Porsche GT4 bij Thems Racing by Powercars!

Porsche Cayman GT4
Porsche Cayman GT4
Thems Racing by Powercars, ondersteund door Shipex en Powercars.be, steekt zijn ambitie niet onder stoelen of banken. Om deze plannen kracht bij te zetten worden twee race-opleidingen weggeschonken, twee cursussen van een ganse dag met een heuse Porsche Cayman GT4. Een opleiding zal worden verloot aan de gasten die aanwezig zijn tijdens de opendeurdagen bij PowerCars volgend weekend. Een tweede in samenwerking met www.autosport.be via een fotowedstrijd onder de lezers.
Thems Racing by Powercars - Ferrari 458 Challenge
Thems Racing by Powercars - Ferrari 458 Challenge
Tijdens twee nader te bepalen wedstrijden van de BRCC, een in Zolder en een in Francorchamps, zullen de liefhebbers hun passie en creativiteit kunnen botvieren achter de lens. De bedoeling is dat de deelnemers eerst zelf een eigen selectie maken en dan maximum drie foto’s per wedstrijd doorsturen naar www.autosport.be via info@autosport.be. In samenspraak met Thems Racing by Powercars zal een jury worden aangesteld die de beste foto per deelnemer er zal uitkiezen. De jury zal de 20 beste deelnemers eruit filteren en zal daar 50% van de punten op geven. Naast het aanleveren van de foto’s kan de deelnemer ook nog zelf de andere 50% van de te verdelen punten beïnvloeden. De foto’s zullen na iedere race verschijnen op de facebook-accounts van autosport.be en Powercars. Wie de meeste likes kan genereren via de facebook van Powercars krijgt ook hier de meeste punten.

Van Dierendonck-Van Oost
Van Dierendonck-Van Oost
Wie de beste foto aflevert krijgt 20 punten, de tweede 19, terwijl de laatste nog één punt krijgt. Hetzelfde systeem geldt voor de likes op de facebook van Powercars. Zodoende kunnen de deelnemers die weinig punten scoorden inzake de aangeleverde foto’s nog een mooie inhaalbeweging maken door hun foto via hun facebookvrienden zoveel mogelijk te laten liken. Er wordt een tussenstand opgemaakt en gepubliceerd op www.autosport.be na de eerste wedstrijd en pas na de laatste wedstrijd kennen we de definitieve winnaar. De deelnemers mogen, maar hoeven niet persé foto’s af te leveren van de strijd op de baan. Gerelateerde sfeerfoto’s van de Ferrari 458 Challenge en/of het team in de paddock, de pitlane, de pitbox of eender waar komen uiteraard ook in aanmerking.


Porsche Cayman GT4 - Thems Racing
Porsche Cayman GT4 - Thems Racing
Laat uw creativiteit de vrije loop, laat u helpen via uw facebookvrienden en win een unieke raceopleiding in een Porsche. Een definitief reglement zal later nog worden gepubliceerd op de websites van PowerCars en Autosport.be.
Foto's: Vincent Wouters, Georges De Coster, CurbstoneSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in Varia op zondag 23 maart 2014.
  • Curbstone

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons