van der Horst

Winter Series: Adrien De Leener en Cédric Sbirrazzuoli snelste tijdens laatste test

Adrien De Leener - AF Corse Ferrari 458 Italia GT3
Adrien De Leener - AF Corse Ferrari 458 Italia GT3
Deze week werden op het Circuit van Barcelona-Catalunya de laatste reeks testen afgewerkt in de GT Open Winter Series. In totaal kregen de deelnemers acht sessies voorgeschoteld, netjes verspreid over twee dagen. Op beide dagen was een AF Corse Ferrari primus en het was het exemplaar dat onze landgenoot Adrien De Leener deelt met Cédric Sbirrazzuoli dat de test finaal als snelste afsloot.
Na afloop van de eerste vier sessies preek de AF Corse Ferrari 458 Italia GT3 van Raffaele Giammaria en Ezequiel Pérez-Companc bovenaan de tijdstabellen met een chrono van 1.46.742. Tijdens de tweede testdag gingen de tijden omlaag en was het uiteindelijk dus de AF Corse Ferrari 458 Italia GT3 van Adrien De Leener en Cédric Sbirrazzuoli die de test tweedaagse als beste besloot. Onze landgenoot toonde zich afloop zeer tevreden. "AF Corse gaf ons een zeer sterke wagen de tweede testdag, zowel op vlak van snelheid als op langere afstanden. Ik heb een redelijk lange stint afgewerkt en de wagen voelde top aan, zelfs banden die reeds 300km hadden afgewerkt. We zijn klaar voor Monza (seizoensopener van de Blancpain Endurance Series nvdr.), reken daar maar op!"

De volgende afspraak is de eerste meeting van de GT Open over goed veertig dagen op het circuit van Paul Ricard op 25 en 26 april.

Foto: GT Open/Fotospeedy



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in International GT Open op zaterdag 14 maart 2015.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons