van der Horst

Wolfgang Reip aan de start van de tweede manche van de Renault Sport Trophy

Wolfgang Reip
Wolfgang Reip
Wolfgang Reip komt dit weekend ook aan de start van de manche van de Renault Sport Trophy die dit weekend op de Hungaroring plaats vindt. De Nissan Academy rijder zal net als in Spa de Renault R.S.01 van Monlau Competicion besturen. Reip krijgt echter niet langer Sarah Bovy naast zich maar zal in Hongarije worden bijgestaan door de Spanjaard David Cebrián Ariza, die de vorige twee jaren uitkwam in de Spaanse Clio Cup.
Monlau Competicion - Renault R.S.01
Monlau Competicion - Renault R.S.01
Wolfgang Reip kreeg van Nissan de toestemming om bij de World Series by Renault op Spa in te stappen op één van de Renault R.S.01, de nieuwe sportwagen die Renault speciaal bouwde voor de Renault Sport Trohy. Echt onbekend was de wagen niet voor Reip want de nieuwe cup wagen van Renault wordt aangedreven door dezelfde motor als welke ingebouwd is in de Nissan GT-R GT3. In de Ardennen deelde Reip de wagen van Monlau Competicion met Sarah Bovy en beiden eindigden in hun respectievelijke sprint races op het podium. Reip komt nu op de Hungaroring opnieuw aan de start met dezelfde wagen zij het ditmaal niet met Bovy aan zijn zijde.

Foto's: Niels Vaeck
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op woensdag 10 juni 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Hungaroring.
  • MF Racing

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons