van der Horst

WRC: Adrien Fourmaux niet in Acropolis

Adrien Fourmaux - Ford Fiesta WRC
Adrien Fourmaux - Ford Fiesta WRC
Adrien Fourmaux zal niet starten in de Acropolis Rally, de tiende manche van het WRC. De Puma raakt niet hersteld tegen dan, na zijn crash in Ieper.
Geen zes wagens voor M-Sport in de Acropolis Rally. Adrien Fourmaux ging in Ieper op de voorlaatste proef hard van de baan. De Puma Rally1 raakt niet hersteld tegen dan. De open vraag luidt: wordt de jonge dokter uit het noorden van Frankrijk niet op de strafbank gezet?

Fourmaux  sprokkelde nog maar 9 punten dit jaar en ging al vier keer van de baan. M-Sport liet na Sardinië al uitschijnen dat Fourmaux mogelijks een andere rol ging krijgen. Zijn crash in Ieper heeft de beslissing mogelijk net iets gemakkelijker gemaakt voor de troepen van Malcolm Wilson.

Fourmaux zal wel de verkenningen doen, zodoende toch de nodige ervaring op te doen, met het oog op de toekomst.

Moet Fourmaux vrezen voor zijn zitje? M-Sport gaf al aan dat ze op zoek zijn naar een tweede spits, naast de onregelmatige Breen. Wellicht zal één van hun koppen moeten rollen.

Foto: M-Sport



Dit artikel werd gepubliceerd door Sandro Delaere in FIA World Rally Championship op woensdag 24 augustus 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Rally Griekenland.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons