van der Horst

WRC: Ogier en Sordo terug op het appel in Acropolis

Sébastien Ogier - Toyota Yaris Rally1
Sébastien Ogier - Toyota Yaris Rally1
Sébastien Ogier en Dani Sordo zijn er opnieuw bij in de Acropolis Rally. Dat is de tiende manche van het WRC die plaatsvindt in het tweede weekend van september.
Toyota Gazoo Racing en Hyundai Motorsport hebben hun line-up voor de komende Rally van Griekenland bekend gemaakt, nu het stof is verdwenen over Finland. Sébastien Ogier (Toyota) en Dani Sordo (Hyundai) komen terug na een zomerreces. Het wordt voor beiden hun eerste WRC-wedstrijd na die van Kenya.

Sébastien Ogier is nog altijd vijfde in WK-tussenstand met drie overwinningen op zak, in amper vijf deelnames. Niemand doet voorlopig beter in 2023. Dani Sordo is achtste en krijgt de voorkeur op Teemu Suninen (Hyundai) die er een sterk tweeluik heeft opzitten in Estland en Finland, waar hij respectievelijk vijfde en vierde werd.

Foto: Toyota Gazoo RacingDit artikel werd gepubliceerd door Sandro Delaere in FIA World Rally Championship op dinsdag 8 augustus 2023 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Rally Griekenland.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons