van der Horst

WRT keert terug naar de 10 Hours of Suzuka

WRT Audi R8 LMS - Suzuka 10 Hours
WRT Audi R8 LMS - Suzuka 10 Hours
Dat WRT de grote middelen zal inzetten om de 71ste editie van de Total 24 Hours of Spa te winnen, is geen geheim. Het team uit Baudour is bovendien ook zeker van een deelname aan de daaropvolgende manche van de Intercontinental GT Challenge (IGTC): de 10 Hours of Suzuka. WRT wordt er samen met twee andere teams gesteund door het moederhuis.
Suzuka 10 Hours - start
Suzuka 10 Hours - start
Teambaas Vincent Vosse, die vorig jaar vierde werd met onder meer Dries Vanthoor en Frédéric Vervisch, zal in Japan niet op zijn eentje de druk van Audi op de schouders dragen. Naast WRT komen immers nog twee andere teams aan de start in de kleuren van de constructeur uit Ingolstadt: Team Absolute Racing kon in 2018 wel het podium beklimmen en komt dit seizoen terug in de hoop nog beter te doen. Met Audi Team Hitotsuyama komt er nog een tweede lokaal team aan de start. Ook dit jaar is dat onder meer met onze landgenoot Alessio Picariello. Hij wordt de teamgenoot van Richard Lyons en Ryuichiro Tomita.

De 10 Hours of Suzuka, vierde manche van de IGTC, vindt plaats op 24 en 25 augustus.

Foto's: IGTC/ Dirk Bogaerts PhotographySchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Gregory Deguelde in Intercontinental GT Challenge op dinsdag 16 april 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Suzuka 10 Hours.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons