van der Horst

WSC en MyTVchain gaan TCR- streamingplatform verbeteren

TCR Streaming TV
TCR Streaming TV
WSC Group gaat in zee met MyTVchain om zijn streamingplatform tcr-series.tv te upgraden. MyTVchain bouwt een eigen streamingplatform voor WSC Group, de promotor van het TCR-merk en initiatiefnemer van de nieuwe TCR WORLD TOUR. Dat wordt nog voor de start van het TCR WORLD TOUR-seizoen gelanceerd.
"Met meer dan 300 TCR-races over de hele wereld en de nieuwe TCR WORLD TOUR die eraan komt, upgraden we ons eigen streamingplatform om TCR naar een hoger niveau te tillen. De website tcr-series.tv wordt de alles-in-één-bestemming en zal wereldwijd beschikbaar zijn op pc-schermen en mobiele apps, met live TCR-races en on-demand herhalingen en hoogtepunten als aanvulling op wat onze tv-uitzendpartners aanbieden. Met deze nieuwe streamingdienst bieden we TCR-fans, deelnemers, promotors, fabrikanten en sponsors op vijf continenten het ideale platform bij de lancering van de TCR WORLD TOUR” aldus WSC Group CEO Marcello Lotti.

 "We zijn verheugd om de streamingambities van TCR te versterken met ons beproefde 360 ​​OTT-product. Het past inderdaad perfect bij de behoefte van TCR om gelijktijdig geoblocked te streamen op racedagen, de service aan te bieden in 8 talen en de afspeellijsten dynamisch te organiseren. We schakelen in de hoogste versnelling om het platform op tijd te bouwen voor de lancering van de TCR WORLD TOUR" weet Jacques Raynaud, CEO van MyTVchain.

Foto: TCR EuropeDit artikel werd gepubliceerd door Hans van Onsem in TCR op vrijdag 27 januari 2023.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons