van der Horst

Xwift Racing Events start seizoen met een tweede plaats

Xwift Racing Events - BMW M2 CS Racing
Xwift Racing Events - BMW M2 CS Racing
De Xwift Racing Events BMW M2 Racing, bestuurd door Jamie Vandenbalck en Willem Meijer, heeft de allereerste race ooit van de Nederlandse VRM BMW M2 Cup afgesloten op de tweede plaats. Op een vochtige piste nam Colin Caresani (Bas Koeten Racing) al snel de leiding en reed weg van de concurrentie naar een dominante zege.
Willem Meijer nam de start met de Xwift Racing Events BMW M2 CS Racing en nestelde zich op de zesde positie. De wagen bezette nog steeds die plaats in het klassement wanneer Meijer het stuur overgaf aan Vandenbalck, maar een supersnelle pitstop maakte dat de Belg als tweede terug de baan opkwam. Op het einde van de race moest Vandenbalck nog opletten voor een sterk oprukkende Koen Bogaerts (Renova Motorsport), maar hij wist de tweede plaats te behouden met een nipte voorsprong van 0.2 seconden. Albert Jochems aan het stuur van de BMW van JJM Motorsport sloot de race af op de veertiende plaats.

Foto: VRM BMW M2 Cup

 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in VRM BMW M2 Cup op zondag 11 april 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Openingsraces.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons