van der Horst

Ypres Historic Regularity uitgesteld naar 26-28 november 2021

Na twee bijzonder geslaagde edities maakte Club Superstage zich op voor de derde Ypres Historic Regularity die verreden zou worden van vrijdag 27 tot zondag 29 november 2020. De organisatie ziet zich door de Covid-19 crisis genoodzaakt om de derde editie van de Ypres Historic Regularity te verplaatsen naar 26-28 november 2021.
Door de huidige gezondheidscrisis was het onmogelijk om de Ypres Historic Regularity eind november te organiseren. Op 30 oktober 2020 legde het Overlegcomité immers een verstrengde lockdown op voor het volledige Belgische grondgebied van 2 november tot en met 13 december teneinde de toenemende druk op de ziekenhuizen een halt toe te roepen en de besmettingscurve zo snel en radicaal mogelijk om te buigen. 

Dat leidde op 3 november tot het Besluit van de Gouverneur Decaluwé bij schrijven van de Waarnemend Gouverneur van de Provincie West-Vlaanderen, mevrouw Anne Martens, om de Ypres Historic Regularity 2020 niet te laten doorgaan op de geplande datum. 

Na deze beslissing, heeft Club Superstage beslist om de Ypres Historic Regularity uit te stellen naar 26-28 november 2021. 

We zullen nog iets meer dan een jaar moeten wachten om te weten wie Yves Deflandre-Yves Noelanders en Ruben Maes-Michel Périn zullen opvolgen op het prestigieuze palmares van de Ypres Historic Regularity. Het programma dat klaargestoomd werd voor de derde editie beloofde alvast veelbelovend en uitdagend, met een openingsetappe van vrijdagavond 18h tot zaterdagavond 18h30, met tussendoor een korte nachtstop. De slotetappe zou zondagochtend erg vroeg van start gaan om rond de middag te finishen op de Grote Markt in Ieper. Een programma om naar uit te kijken. Afspraak, in goede gezondheid, van 26-28 november 2021!

Club Superstage



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Historic Rally op vrijdag 13 november 2020.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons