van der Horst

Ypres Rally: Neuville met opvallende "Rode Neuzen Dag"-bestickering

Hyundai i20 R5 Rally van Ieper 2018
Hyundai i20 R5 Rally van Ieper 2018
Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul, de actuele leiders in het WRC en dit seizoen reeds de winnaars van de WK-manches in Zweden & Portugal en Italië/Sardinië, staan voor het tweede jaar op rij aan de start van de Rally van Ieper. Net als vorig jaar krijgt de Hyundai van het Belgische duo een speciale bestickering. Ditmaal werd er echter geen wedstrijd uitgeschreven, maar opteerde de Koreaanse constructeur voor een design in het theme van Rode Neuzen Dag. Op die manier willen Neuville en Gilsoul jongeren die kampen met psychische problemen, één op vijf Vlaamse jongeren, een hart onder de riem steken.
Hyundai i20 R5 Rally van Ieper 2018
Hyundai i20 R5 Rally van Ieper 2018
Op maandagmorgen 18 juni, tijdens de Q-Music ochtendshow bij Sam, Heidi & Wim, kondigde Thierry Neuville live aan een co-drive te veilen ten voordele van Rode Neuzen Dag. De hoogste bieder mag meteen daags nadien, op dinsdag 19 juni, plaatsnemen naast Thierry in de stoel van de co-piloot voor een waanzinnige test met de i20 R5 in de omgeving van Ieper.  Wie het meeste euro’s biedt voor de co-drive mag bovendien ook een week testrijden met de Hyundai i30 N dienstwagen van Thierry Neuville die maar liefst 275 pk onder de motorkap heeft. En tot slot mag hij of zij ook samen met 3 vrienden de rally van Ieper volgen, inclusief VIP ontvangst bij Hyundai.

Bieden op de co-drive met Thierry Neuville, met aanvullende prijzen, kan tot maandag 18 juni 19 uur via deze link.

Foto: HyundaiSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belgian Rally Championship op maandag 18 juni 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Ypres Rally.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons