van der Horst

Zak Brown en Richard Dean delen United Autosports McLaren in GT4 European-manche op Zandvoort

United Autosports McLaren
United Autosports McLaren
Zak Brown en Richard Dean, mede-eigenaren van United Autosports, zullen deze maand een van de McLaren 570S GT4's delen in de volgende GT4 European Series-manche op Zandvoort. De bazen van het team, dat in het WEC en de ELMS reeds furore maakte, zullen deelnemen in een derde wagen voor United Autosports.
McLaren-CEO Zak Brown is klaar voor zijn eerste race-optreden in een van de GT-auto's van het bedrijf sinds zijn races met Alvaro Parente in het British GT Championship in 2013. Zowel hijzelf als Richard Dean hebben de afgelopen jaren deelgenomen aan tal van historische races, maar dit is de eerste keer in tien jaar tijd dat ze een GT-machine van de huidige generatie delen. In 2011 bestuurden ze namelijk samen met Johnny Herbert en Stefan Johansson een ​​United Autosports Audi R8 LMS GT3 in de 24 Uur van Spa. 

De andere United Autosport GT4-wagens worden bestuurd door Bailey Voisin/Charlie Fagg en Gus Bowers/Dean MacDonald. Ook zij tekenen present voor de manche op Zandvoort op 19 en 20 juni.

Foto: United AutosportsDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT4 op dinsdag 1 juni 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zandvoort.
  • LTF

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons