van der Horst

Zak Brown opvallendste naam voor virtuele SRO-race in Barcelona

SRO E-Sports GT Series op de Nürburgring
SRO E-Sports GT Series op de Nürburgring
De SRO E-Sport GT Series heeft morgen het circuit van Barcelona op het programma staan als vierde manche van het virtuele kampioenschap. Op de deelnemerslijst opnieuw geen Alessio Picariello (Porsche), die het nochtans niet onaardig deed op de Nürburgring maar duidelijk verbindingsproblemen blijft ondervinden op Assetto Corsa Competizione. Zak Brown, uiteraard aan het stuur van een McLaren 720s GT3, is de meest opmerkelijke naam op de deelnemerslijst van SRO.
Zowel op de deelnemerslijst van de Pro Series, voor professionele rijders, als op die van de Silver Series voor simracers, staan er voor de wedstrijd op het Spaanse circuit wat minder deelnemers dan gewoonlijk. Zak Brown, teambaas van McLaren F1, maakt met zijn 720s GT3 deel uit van een peloton van 47 deelnemers, terwijl 43 simracers het nadien tegen elkaar zullen opnemen.

Ben Barnicoat, ook in een McLaren, is voor aanvang van de vierde manche de leider in de tussenstand. De Italiaan David Tonizza heeft in zijn Ferrari 488 GT3 een kleine voorsprong op de concurrentie in de Silver Series.

--- DEELNEMERSLIJST PRO SERIES BARCELONA (PDF) ---
--- DEELNEMERSLIJST SILVER SERIES BARCELONA (PDF) ---

Foto: GT World Challenge EuropeSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Gregory Deguelde in GT World Challenge Europe op zaterdag 30 mei 2020.
  • VR Racing

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons