van der Horst

Zakspeed met Mercedes in Pro Cup

Zakspeed - Mercedes-AMG GT3
Zakspeed - Mercedes-AMG GT3
Eergisteren meldden we reeds dat Zakspeed zijn pijlen had gericht op een project in de Blancpain GT Series Endurance Cup en vandaag bevestigde het Duitse team in Paul Ricard dat het effectief deelneemt aan SRO's populaire serie. Zoals verwacht opteren de troepen van Peter Zakowski voor een nagelnieuwe Mercedes-AMG GT3 met een volledig Canadese bemanning. Met Alex Tagliani, Jean-Frederic Laberge en Darryl O´Young zal de wagen in de fel gecontesteerde Pro Cup uitkomen.
Team Zakspeed - Mercedes AMG GT3
Team Zakspeed - Mercedes AMG GT3
In het verleden kwam Zakspeed al eens aan de start in de Blancpain GT Series, meer bepaald in de seizoensfinale in Baku in 2014. De rollout van de nieuwe wagen zou volgens het team plaatsvinden tijdens de officiële Blancpain GT-test in Paul Ricard deze week. Eerder deze week kondigde het team reeds een programma aan met Kenneth Heyer, Luca Ludwig en Sebastian Asch dat de VLN en de 24 Uren van de Nürburgring omvat.

Foto: Zakspeed & Vincent WoutersSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Blancpain GT Endurance op woensdag 9 maart 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Test day Paul Ricard.
  • Shopa

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons