van der Horst

Zandvoort: Nederlands getinte top drie in eerste vrije training

#1 WRT Audi Ramos/Vanthoor
#1 WRT Audi Ramos/Vanthoor
Jeroen Bleekemolen reed vanmorgen in zijn #28 GRT Lamborghini op een zonovergoten Circuit Park Zandvoort de snelste tijd in de eerste vrije training. Zijn landgenoot Peter Kox klokte de tweede chrono voor eigen volk in de #88 Lamborghini van Reiter, vóór nog een Nederlander, Jaap van Lagen in de #21 Porsche van Tonino Team Herberth, een wagen die het Blancpain Sprint Series veld voor het eerst dit seizoen komt versterken.
#28 GRT Lamborghini
#28 GRT Lamborghini
Enkele wagens kwamen dan weer niet ongeschonden uit de eerste vrije training van het weekend. De #85 HTP Motorsport Mercedes van Stef Dusseldorp en Sergei Afanasiev ging van de baan in het Scheivlak met schade aan de achterbumper tot gevolg. Ook Fabio Onidi ging er op dat punt af in de #60 McLaren van Bhai-Tech die hij deelt met Giorgio Pantano.


Op Belgisch vlak tikte de #2 WRT Audi die onze landgenoot Enzo Ide deelt met Rene Rast als zevende aan, terwijl het #1 exemplaar van Laurens Vanthoor en Cesar Ramos de sessie als vijftiende afsloot.

--- Uitslag Vrije Training 1 Zandvoort Masters 2014 ---

Foto's: Arne SimonsDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Blancpain GT Sprint op vrijdag 4 juli 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zandvoort Masters.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons