van der Horst

Zandvoort: Titelpretendenten vooraan in eerste vrije training

Maximilian Buhk
Maximilian Buhk
Tijdens de eerste vrije training van de grote finale van de Blancpain Sprint Series in Zandvoort waren de titelfavorieten meteen vooraan te vinden. Maxi Buhk, die samen met teamgenoot Vincent Abril slechts acht punten achterstand heeft op leider Robin Frijns, zette al vroeg in de sessie de snelste tijd neer. De Audi van Frijns tikte uiteindelijk wel als tweede aan, Frédéric Vervisch reed de derde tijd, ook al in een WRT Audi.
  • Oeste Kart
Rinaldi Racing - Ferrari 458 Italia
Rinaldi Racing - Ferrari 458 Italia
Achter het leidende trio zagen we nog een Audi, het enige exemplaar van Phoenix Racing, met Niki Mayr-Melnhof en Markus Winkelhock. Zij werden gevolgd door de tweede HTP Motorsport Bentley, en daarachter pas de Ferrari van thuisrijder Jeroen Bleekemolen en Norbert Siedler. De Oostenrijker heeft met een achterstand van 17 punten ook nog een kleine kans op de titel. Straks om 16u30 is er de tweede en laatste vrije training.

--- Uitslag Vrije Training 1 BSS Zandvoort 2015 (PDF) ---

Foto's: Arne Simons & Martijn WoutersSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Blancpain GT Sprint op vrijdag 9 oktober 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Finaleraces.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons