van der Horst

Zandvoort: Race 3 is voor Maximilian Günther

Start race 3
Start race 3
Maximilian Günther (Prema Powerteam) reed in de derde race voor het FIA F3 European Championship te Zandvoort van start tot finish aan de leiding. De Duitser won voor zijn teamgenoot Nick Cassidy, terwijl David Beckmann (kfzteile24 Mücke Motorsport) zijn eerste podiumplaats behaalde. Lance Stroll (Prema Powerteam), die slechts negentiende werd, scoorde geen punten mar behoudt de leiding in de tussenstand.
Podium race 3 Zandvoort
Podium race 3 Zandvoort
Al in de eerste ronde nam Günther de leiding voor Cassidy en Beckmann en de posities zouden niet meer wijzigen tot aan de meet. Gelukkig was er verder in het peloton nog wel strijd. Vierde werd Alessio Lorandi (Carlin), hij werd gevolgd door George Russell (HitechGP), Callum Ilott (Van Amersfoort Racing), Joel Eriksson (Motopark), Ralf Aron (Prema Powerteam), Ben Barnicoat (HitechGP) en Anthoine Hubert (Van Amersfoort Racing).

Foto's: Arne Simons & FIA F3 European Championship



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op zondag 17 juli 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zandvoort DTM.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons