van der Horst

Zandvoort: Nabeschouwing van Louis Machiels

Louis Machiels en Andrea Bertolini racen dit seizoen ook in de nieuwe sprintserie van de bekende promotor SRO, met name de Blancpain GT World Challenge Europe. In tegenstelling tot de wedstrijden van de Blancpain GT Endurance is dit een sprintkampioenschap met wedstrijden van steeds 60 minuten. Voor de derde afspraak van het seizoen ging het richting het Nederlandse Zandvoort. Aan het Noordzeestrand reden de mannen in de kleuren van AF Corse Ferrari tweemaal naar een podium, met als resultaat een eerste plaats in de categorie Pro/Am van de Blancpain GT. Louis Machiels trekt naar de Belgische Ardennen voor de belangrijkste GT-race ter wereld, de Total 24 Hours of Spa.
  • Circuit Zolder
Louis Machiels: “Ik ben erg tevreden en gelukkig na dit weekend. Het waren fel betwiste races op de mooie omloop in de duinen en ik denk dat we onze beide podiumplaatsen verdienen. In de eerste race hebben we onze plek moeten consolideren, terwijl we in de tweede race een moeilijke start kenden en we terug naar voren zijn gereden. Ik moet zeggen dat het pitswerk perfect was, de strategie was goed en de auto liep als een klok. Met dank aan de mensen van AF Corse voor de zeer goede service tijdens dit weekend, dat geeft vertrouwen voor de komende wedstrijd, de zeer belangrijke Total 24 Hours of Spa!”   

Meer info over de klassieker in de Belgische Ardennen volgt voor de wedstrijd. 

Persbericht Louis MachielsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Blancpain GT World Challenge Europe op maandag 15 juli 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zandvoort.
  • Oeste Kart

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons