van der Horst

Zandvoort: Dan toch geen Zak Brown en Richard Dean aan de start

Zak Brown & Bernie Ecclestone
Zak Brown & Bernie Ecclestone
Enkele weken terug verspreidde United Autosports het nieuws dat teameigenaars Zak Brown en Richard Dean zich na een decennium nog eens gingen wagen aan een GT wedstrijd. Zo had het duo een McLaren 570S GT4 ingeschreven voor de komende GT4 European Series op Circuit Zandvoort. Toch geven Brown en Dean nu verstek.
  • De Swert Opticiens
Dit weekend houdt de Formule 1 ook halt in Le Castellet voor de Franse Grand Prix. Hoewel die datum al bekend was voor hun inschrijving dit weekend, zal Brown toch afreizen richting Frankrijk. De reden hiervoor is het overlijden van Mansour Ojjeh, die net na de Azerbeidzjan Grand Prix overleed op 68-jarige leeftijd. Gezien Ojjeh een belangrijke investeerder was van McLaren, zal er dit weekend op het Franse circuit een herdenkingsplechtigheid gehouden worden waar de Amerikaanse baas van McLaren absoluut aanwezig op wou zijn. Toch lijkt dit maar een tijdelijk uitstel en ziet het er naar uit dat het duo nog steeds van plan is aan de start van een wedstrijd te verschijnen, mogelijk tijdens de GT4 manche op Spa-Francorchamps.

Foto: Georges de CosterDit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in FIA GT4 op donderdag 17 juni 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zandvoort.
  • LTF

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons