van der Horst

Zandvoort: Dries Vanthoor wint tweede race in de duinen

Montaplast by Land Motorsport - Audi R8 LMS Evo
Montaplast by Land Motorsport - Audi R8 LMS Evo
Dries Vanthoor en Ricardo Feller hebben vandaag de tweede ADAC GT Masters wedstrijd op het circuit van Zandvoort op hun naam geschreven. Vanthoor kwalificeerde zijn Land Motorsport Audi als tweede, naast de zusterwagen van polesitter Christopher Mies. Mies hield de leiding bij de start, maar bij de pitstop nam Feller de kop over. De HTP Mercedes van het duo Vettel/Ellis vervolledigde het podium. Met hun overwinning schuiven Vanthoor en Feller op naar de vierde plaats in de puntentelling.
Race 1 op zaterdag werd gewonnen door Mirko Bortolotti en Christian Engelhart. De Grasser Racing Lamborghini #63 vetrok van pole en was de hele wedstrijd in strijd met de Team 75 Bernhard Porsche van Timo Bernhard en Klaus Bachler, de posities bleven echter ongewijzigd. Parallel aan zijn deelname aan de 24 Hours of Zolder realiseerde Frédéric Vervisch dit weekend een achtste en elfde plaats met zijn teamgenoot Nicolaj Rogivue (BWT Mücke Motorsport Audi).

--- UITSLAG ADAC GT ZANDVOORT RACE 1 (PDF) ---
--- UITSLAG ADAC GT ZANDVOORT RACE 2 (PDF) ---

Foto: ADACSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in ADAC GT Masters op zondag 11 augustus 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zandvoort ADAC.
  • Shopa

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons