van der Horst

Zandvoort: Frédéric Vervisch niet aan de start

Frédéric Vervisch
Frédéric Vervisch
Frédéric Vervisch is, net als teamgenoot Dries Vanthoor, sinds gisteren aanwezig op de Nürburgring voor de jaarlijkse etmaalrace. Vanochtend reisde de jongste Vanthoor af naar Zandvoort, om er deel te nemen aan de beide GT World Challenge Europe Sprint-races op zaterdag, maar Vervisch geeft verstek. De vraag kwam last minute van Audi Sport zelf, de aanwezigheid op de Nürburgring van de regerende winnaar krijgt voorrang.
  • Skylimit Events
Finlay Hutchison zal hierdoor de plaats innemen van Vervisch, naast Nicolas Schöll, op de Attempto Racing Audi #66. Dries Vanthoor en Charles Weerts, overigens leiders in het GTWCE Sprint Cup-klassement, staan zoals gezegd wel aan de start in de WRT Audi #32. Ook Louis Machiels tekent present in de AF Corse Ferrari #52 die hij deelt met Andrea Bertolini.

Volgend weekend is er de Intercontinental GT Challenge-manche in Indianapolis. Ook daar zien we Frédéric Vervisch overigens niet aan de start. In plaats daarvan neemt hij het zitje in van Mirko Bortolotti op de WRT Audi #30 voor de ADAC GT Masters-wedstrijd op de Sachsenring.

Foto: Arne Simons  • LTF

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons