van der Horst

Zandvoort: Lamborghini wint - Podium voor De Pauw

CMR - Bentley Continental GT3
CMR - Bentley Continental GT3
Alex Fontana en Ricardo Feller konden hun pole positie verzilveren tijdens de eerste wedstrijd van de GT World Challenge Europe Sprint Cup in Zandvoort. De Emil Frey Racing Lamborghini #14 haalde het van de AKKA ASP Mercedes #88 en de CMR Bentley #107. Onze landgenoot Ulysse De Pauw kon zijn tweede plek bij de start vasthouden maar zijn teamgenoot Pierre-Alexandre Jean diende in de eindfase wel de Mercedes van Raffaele Marciello te laten voorgaan.
Frédéric Vervisch en Dries Vanthoor
Frédéric Vervisch en Dries Vanthoor
Dries Vanthoor (WRT Audi #32) en Frédéric Vervisch (Saintéloc Racing Audi #26) kwamen in formatie binnen als achtste en negende. Charles Weerts had in de beginfase wat plaatsen verloren maar een snelle pitstop van WRT en een paar inhaalacties van de jongste Vanthoor brachten de Audi weer in de top tien. Christian Engelhart finishte als 12e in de Dinamic Porsche #54 die hij deelt met Adrien De Leener. Louis Machiels (AF Corse Ferrari #52) nam bij de start de leiding in de Pro-Am klasse maar zag Miguel Ramos (Barwell Lamborghini #77) langszij komen. Hij eindigde als 21e algemeen.

Foto's: Arne Simons & SRODit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in GT World Challenge Europe Sprint op zaterdag 19 juni 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zandvoort.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons