van der Horst

Zandvoort: Nieuwe klassezege voor Selleslagh Racing Team

Selleslagh Racing Team - Mercedes AMG GT4
Selleslagh Racing Team - Mercedes AMG GT4
De Phoenix Racing Audi R8 LMS GT4 van Nicolaj Møller-Madsen en Cédric Freiburghaus heeft de eerste race voor de GT4 European Series op Zandvoort gewonnen. Benjamin Lessenes (Equipe Verschuur McLaren 570) was beste Belg op een vierde plaats. Selleslagh Racing Team behaalde een nieuwe zege in de Am klasse met het duo Alessandro Giovanelli/Bob Herber.
Start GT4 Zandvoort Race 1
Start GT4 Zandvoort Race 1
Mads Siljehaug (KTM X-Bow) was het snelst weg bij de start en de KTM rijder wist de leiding te behouden tot bij de pitstops. Zijn teamgenoot Nicolai Elghanayan nam over maar verloor als snel de koppositie aan een opzittende Freiburghaus. Ook Olivier Hart in de V8 Racing Camaro GT4 ging nog over de KTM om alzo nog tweede te worden. Lessenes en McKay brachten hun McLaren als vierde over de lijn.

Selleslagh Racing Team - Mercedes AMG GT4
Selleslagh Racing Team - Mercedes AMG GT4
Jamie Vandenbalck (Street Art Racing Aston Martin) eindigde op de achttiende plaats terwijl Angélique Detavernier als twintigste aftikte op een van de Selleslagh Racing Team Mercedes. SRT won wel de Am klasse met Alessandro Giovanelli en Bob Herber, die eenentwintigste algemeen werden. Street Art Racing Aston Martin behaalde met Bachmann/Seyler de derde plaats in de Am klasse.

Foto's: Arne Simons & Geert FranquetSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT4 op zaterdag 13 juli 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zandvoort.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons