van der Horst

Zandvoort: Pole voor Van Rompuy-Qvick & VR Racing

Tom Van Rompuy-Erik Qvick - BMW M2 V8 MARC Car VR RACING
Tom Van Rompuy-Erik Qvick - BMW M2 V8 MARC Car VR RACING
De Benelux Open Races, de derde ontmoeting van het seizoen binnen de BGDC of de Belgian Gentlemen Drivers Club, wordt vandaag in Zandvoort op gang geschoten voor een race over 200 minuten. Op de pole de Marc Cars V8 BMW M2, ontwikkeld bij Qvick Motors en met Tom Van Rompuy en Erik Qvick aan het roer.
  • Prospeed Competition
Straks mioeten ze het opnemen tegen ondermeer de Porsche 991 Cup van Bert Redant en Michiel Verhaeren die de eerste rij delen terwijl de tweede MARC Car, het exemplaar van Raphaël Van der Straeten en Pierre Dupont de derde chrono realiseerde en de tweede startrij deelt met de BMW van Koen De Wit die reeds een vijftal sconden moet teoggeven op de polsitter.
In totaal 39 wagens op de startgrid waarvan acht BMW's binnen de BMW Racing Cups met de pole voor Buffet in de BMW M23i Racing Cup en de snelste chrono in de BMW Clubsport Trophy voor Steven Dewulf, Jeromy Hessels en Lorenzo Donniacou.

Foto: Jaques LetihonDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belgian Gentlemen Drivers Club op zondag 28 mei 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Benelux Open Races.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons