van der Horst

Zandvoort: Tweemaal punten voor Lagrange en Lambert

Start race 2 Zandvoort
Start race 2 Zandvoort
Ook de deelnemers aan de Lamborghini Super Trofeo trokken vorig weekend richting Zandvoort voor hun derde afspraak van het seizoen. Onze landgenoten Niels Lagrange en Anthony Lambert zakten af richting de kuststad met hoge verwachtingen, een podiumplaats was het doel. Zover kwam het niet, in de eerste race eindigden de Belgen met een moeilijk te besturen wagen als vijfde, de dag erna finishten ze met een wagen die topsnelheid miste als zesde algemeen. Toch tweemaal in de punten dus, maar geen podium, dat wordt nu het doel voor de volgende manche die plaatsvindt op Spa-Francorchamps.
Bonaldi Motorsport - Lamborghini Huracan Super Trofeo
Bonaldi Motorsport - Lamborghini Huracan Super Trofeo
Danny Kroes en Sergei Afanasiev (Bonaldi Motorsport) wonnen vrij makkelijk de eerste race. Postiglione/Galbiati (Imperiale Racing) kwamen als tweede over de lijn, Bartholomew/Middleton kaapten de laatste podiumplaats weg. Benoit en François Semoulin (Semspeed) haalden het in de Lamborghini Cup.


Danny Kroes en Sergey Afanasiev herhaalden hun prestatie op zondag en wonnen ook de tweede race op Zandvoort. Bartholomew/Middleton schoven een plaats op tegenover race 1 en werden tweede. Zaruba/Knoll (Micanek Motorsport ACCR) finishten op de derde plaats. Benoit en François Semoulin moesten zich ditmaal tevreden stellen met zilver in de Cup klasse.

Foto's: Super Trofeo Europe
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Lamborghini Super Trofeo op woensdag 17 juli 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zandvoort.
  • Powercars

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons