van der Horst

Zandvoort vervangt Baku als finale Blancpain Sprint

Baku World Challenge 2014
Baku World Challenge 2014
De finale van de Blancpain Sprint Series zal niet plaatsvinden te Baku zoals voorzien, maar verhuist naar het Circuit Park Zandvoort. Dit maakte SRO Motorsports vandaag bekend nadat de organisatoren van de Baku World Challenge meldden dat zij wegens economische redenen onmogelijk de finale van de Sprint series konden organiseren. De switch naar het Nederlandse circuit ontving de goedkeuring van alle teams.
  • Heinz Performance
Het finale weekend van de Blancpain Sprint Series gaat dus door op het circuit van Zandvoort op 10 en 11 oktober en niet in Azerbeidzjan. Het Duinencircuit was vorig jaar in juli ook al het theater van een manche van de Sprint Series.

Stéphane Ratel (Stichter en CEO SRO Motorsports Group): “De derde editie van de Baku World Challenge stond nochtans vast als onderdeel van een driejarige overeenkomst die we hadden met de promotor International Concept Event, Aztexnika, Mr Ahad en allen die betrokken waren bij de organisatie van de twee vorige edities. Wij kenden twee fantastische evenementen daar die bijdroegen tot de mondiale ontwikkeling van de GT-racerij. Ik ben blij dat we nog een alternatief vonden met de organisatie van de finale manche op het circuit van Zandvoort.”

Foto: Vincent WoutersSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Blancpain GT Sprint op zaterdag 6 juni 2015.
  • LTF

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons