van der Horst

Zandvoort: Zevende tijd voor Dries Vanthoor in Pre-Qualifying practice

AKKA-ASP Team - Mercedes AMG GT3 Evo
AKKA-ASP Team - Mercedes AMG GT3 Evo
Op Zandvoort komt dit weekend de Fanatec GT World Challenge Europe powered by AWS Sprint Cup in actie. Op vrijdag gaf het AKKA-ASP team de toon aan en domineerde zowel in de vrije sessie als in de Pre-Qualifying practice. Het Franse team plaatste in de Pre-Qualifying met Jules Gounon en Raffaele Marciello twee wagens op de eerste twee plaatsen. Dries Vanthoor klokte met de Team WRT Audi RS8 LMS GT3 Evo de zevende tijd.
Jules Gounon reed zijn snelste ronde in 1:35.297 en was daarmee een duizendste van een seconde sneller dan teamgenoot Raffaele Marciello. Pierre-Alexandre Jean klokte in de CMR Bentley Continental GT3 #107 de derde tijd en was primus in de Silver categorie. Ezequiel Companc (Madpanda Motorsport Mercedes-AMG) en Christopher Haase (Saintéloc Racing Audi R8 LMS GT3 Evo) maakten de top vijf vol. Maro Engel (Toksport WRT Mercedes-AMG) reed de zesde tijd en werd in de tabellen gevolgd door Dries Vanthoor en Jim Pla (AKKA-ASP Mercedes-AMG).

Foto: Fanatec GT World Challenge Europe powered by AWS
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Blancpain GT World Challenge Europe op vrijdag 18 juni 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zandvoort.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons