van der Horst

Zandvoort: Bob Herber andermaal op Am-podium

Bob Herber - SRT Selleslagh Racing Mercedes AMG
Bob Herber - SRT Selleslagh Racing Mercedes AMG
De eerste race voor de GT4 European Series op Circuit Zandvoort werd gewonnen door de Allied Racing Porsche 718 Cayman van Bastian Buus en Jan Kasperlik, hun tweede zege al dit jaar. Valentin Hasse-Clot/Theo Nouet eindigden tweede met de AGS Events Aston Martin Vantage GT4 en wonnen in de Silver Cup, de winnaars komen immers uit in de Pro-Am klasse. Bob Herber bracht zijn Mercedes AMG van het SRT-Selleslagh Racing Team als elfde over de streep en was daarmee tweede in de Am-klasse achter de AGS Events Aston Martin Vantage van Nicolas Gomar en Gilles Vannelet.
  • De Swert Opticiens
Antoine Potty/Timothé Buret - CMR Toyota Supra
Antoine Potty/Timothé Buret - CMR Toyota Supra
De Allied Racing Porsche 718 Cayman van Nicolaj Møller-Madsen/Jörg Viebahn ging in de ultieme ronde nog voorbij de V8 Racing Camaro van Thijmen Nabuurs/Jop Rappange en claimde de derde plaats. Stéphane Lémeret werd samen met Gael Castelli zesde op de CMR Toyota Supra, de tweede wagen van het team met aan het stuur Antoine Potty en Timothé Buret kwam als achtste over de lijn.

Foto's: GT4 European Series
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT4 op zaterdag 26 september 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zandvoort.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons