van der Horst

Trophée des Fagnes: Johan Van Loo en Jan De Vocht schenken Recy Racing de zege

Recy Racing - De Vocht-Van Loo  BMW 120d
Recy Racing - De Vocht-Van Loo BMW 120d
De Recy Racing BMW 120d heeft de openingswedstrijd van de Belgian Gentlemen Driver’s Club gewonnen. Johan Van Loo en Jan De Vocht kwamen evenwel uit in de gastklasse en pakken daardoor geen punten in de Trophée des Fagnes; een eer die naar de broers Alain en Patrick Franssen gaat.
Bert en zoon Stienes Longin kaapten samen met Thomas Piessens in hun BMW E46 M3 de pole positie weg, maar reeds vroeg in de wedstrijd kwam de jongste Longin in aanrakingmet de Clio III #41 van Crabbe/Sevranckx/Belien, waardoor de eerste code 60 neutralisatie een feit was. Johan Huygens kreeg te kampen met problemen met de benzinetoevoer, waarbij Koen De Wit met zijn BMW vervolgens de leiding overnam, maar ook deze kreeg pech en beschadigde de ophanging door een lekke band. De broers Franssen en De Vocht/Van Loo hielden vervolgens de BMW-eer hoog, waarbij laatstgenoemden dus zegevierden.

Foto: Marnik MouchaersDit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in Belgian Gentlemen Drivers Club op zondag 6 april 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Trophée des Fagnes.
  • Powercars

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons