van der Horst

Zolder: Opnieuw WRT tijdens tweede vrije training

WRT - Audi R8 LMS
WRT - Audi R8 LMS
Pieter Schothorst en Jake Dennis plaatsen ook deze namiddag hun WRT Audi #3 bovenaan de tabellen nadat ze vanochtend in de eerste vrije training ook al de snelste waren. Het verschil met de Strakka Racing McLaren van Lewis Williamson en David Fumanelli bedroeg echter slechts twee duizendsten van een seconde. De snelste tijd van de WRT Audi (1:30.372) was wel zo'n drie honderdsten langzamer dan de tijd van vanochtend, mede door de nog iets warmere omstandigheden.
M-Sport - Bentley Continental GT3
M-Sport - Bentley Continental GT3
Op de derde plaats eindigde alweer een WRT Audi, de nummer 2 van Will Stevens en Markus Winkelhock. Enzo Ide en Christoper Mies eindigden dit keer als zevende, teamgenoot Dries Vanthoor, die de #5 deelt met Marcel Fässler, tikte als 12e aan. De Bentley #8 van Maxime Soulet en Andy Soucek was wederom onderaan de tabellen terug te vinden op een 26e plaats. De sessie werd overigens drie minuten voor het einde vroegtijdig gestopt door middel van de rode vlag, reden was de Spirit of Race Ferrari #55 die was stilgevallen op het rechte stuk.

Foto's: Arne SimonsDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Blancpain GT Sprint op vrijdag 2 juni 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting New Race Festival.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons