van der Horst

Zolder Race Promotion Night op zaterdag 13 november geannuleerd.

Race Promotion Night
Race Promotion Night
Helaas heeft organisator VRM uit Breda hedenmiddag moeten besluiten de Zolder Race Promotion Night welke a.s. zaterdag 13 november verreden zou worden op Circuit Zolder te annuleren door een gebrek aan inschrijvingen.
Na de aankondiging van dit evenement , welke na een aantal jaren afwezigheid opnieuw georganiseerd zou worden met een unieke 10-uurs race van 12:00 tot 22:00 in het donker, waren er ruim voldoende enthousiaste aanmeldingen voor deelname.

Helaas werden we in de afgelopen anderhalve week geconfronteerd met tal van afzeggingen en intrekkingen van de bevestigingen waardoor het organiseren van een mooie sportieve afsluiting van het raceseizoen niet meer haalbaar bleek. 
Daar waar we eerder ruim dertig inschrijvingen verwachtten daalde dit plotseling in rap tempo ruim onder de twintig deelnemende teams, waarvan ook een deel nog onzeker was.

Het organiseren van een volwaardige race evenement is onder deze omstandigheden niet mogelijk. Vandaar het besluit, met pijn in het hart, het evenement in zijn geheel te annuleren.

Persbericht V-Max Racing Management BV



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Supercar Challenge op dinsdag 9 november 2021.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons