van der Horst

Zolder Superprix: Deldiche Racing wint nu ook race 2

Deldiche Racing - Norma M20 FC
Deldiche Racing - Norma M20 FC
Voor Deldiche Racing bracht de tweede race van de GT & Prototype Challenge een identiek resultaat als bij de zaterdagrace, Luc de Cock en Tim Joosen wonnen opnieuw terwijl het duo Tom Boonen/Thomas Piessens voor de tweede maal op rij de derde plaats pakten. Nochtans was het de Ligier LMP3 van Laurents Hörr die als eerste over de finish kwam, maar een te korte pitstop maakte dat hij 20 seconden straftijd kreeg en terugzakte naar de tweede plaats.
McDonald's Racing - Norma M20 FC
McDonald's Racing - Norma M20 FC
De Ginetta G58 van Max Aschoff was net als zaterdag de snelste wagen op de baan, de Duitser reed comfortabel op kop tot de wagen plots vertraagde en tenslotte de pits opzocht met oververhitte remmen. Bouillon/de Wit stuurden de McDonald’s Racing Norma M20 FC naar de vierde plaats. De zege in de GT divisie was ditmaal voor Bob Herber (Boda Racing Porsche 991 GT3 Cup), hij ging Jos Jansen (JJ Racing Porsche 997 Cup) en John de Wilde (Speedlover Porsche 991 GT3 Cup) vooraf.

Foto's: Niels VaeckSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Supercar Challenge op zondag 2 juni 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zolder Superprix.
  • VR Racing

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons