van der Horst

Zolder Superprix: Lorenzo Donniacuo en Meindert van Buuren aan de start in TCR Benelux

Guillaume Mondron - Delahaye Racing Team VW Golf
Guillaume Mondron - Delahaye Racing Team VW Golf
Guillaume Mondron (Delahaye Racing VW Golf), tweede in de tussenstand, komt alsnog aan de start van de TCR races te Zolder dit weekend. Op slechts enkele dagen van de vierde manche van de serie zat Mondron zonder teamgenoot nadat Giacomo Altoè vorig weekend licht geblesseerd raakte tijdens een race van de TCR International Series op de omloop van Oschersleben. Alsnog werd er echter nog een vervanger gevonden in de persoon van Lorenzo Donniacuo. Voor Donniacuo wordt het zijn derde deelname aan de TCR Benelux.
Bas Koeten Racing - Audi RS 3 LMS TCR
Bas Koeten Racing - Audi RS 3 LMS TCR
Ook Meindert van Buuren maakt zijn rentree in de TCR Benelux. Na een deelname aan de laatste manche van 2016 neemt de Nederlander dit weekend de plaats in van Paul Sieljes achter het stuur van de Bas Koeten Racing Audi RS 3 LMS. Van Buuren zal het stuur van de Audi #56 delen met vaste rijder Willem Meyer.
Verder zien we ook de DK Racing VW Golf weer in acie komen. Na een deelname aan de openingsmanche te Spa-Francorchamps, zal Jonas De Kimpe in Zolder opnieuw achter het stuur kruipen van de witte Golf.

Foto's: Racing International Photography & Niels Vaeck
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in TCR Benelux op woensdag 12 juli 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zolder Superprix.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons