van der Horst

Zoute GP: BMW met Concept 4, Dimitri Vegas, Remco Evenepoel & Patrick Lefevere

Concept 4 van BMW
Concept 4 van BMW
Autoliefhebbers met de blik op de toekomst worden op de BMW stand in het Zoute op hun wenken bediend: exclusief voor België stellen we de Concept 4 voor: een uniek voorproefje van de elegante BMW 4 Reeks. Naast de Concept 4 heeft BMW een waar salvo aan Belgische premières in petto. Denken we maar aan de BMW 8 Gran Coupé, een adembenemende luxesportwagen met 4 deuren. Hij krijgt het gezelschap van de extreem performante BMW M8 Competition Coupé, een superieure sportwagen die liefst 625 pk combineert met vierwielaandrijving en vier zitplaatsen. De gloednieuwe BMW X6, symbool voor compromisloos non-conformisme in het SAV-segment, maakt de lijst met Belgische primeurs compleet.
  • Circuit Zolder
Dimitri Vegas aan het stuur van unieke BMW-oldtimer
Na zijn fantastische act als resident dj op het gerenommeerde dancefestival Tomorrowland waarvan BMW partner is, stapt BMW Friend Dimitri Vegas in Knokke achter het stuur van een unieke BMW 327 uit 1938. In het elegante gezelschap van Anouk Matton zijn ze beslist de meest in het oog springende deelnemers aan de Zoute Classic Tour op zaterdag 12 oktober!

BMW pakt uit met wielertoppers Remco Evenepoel en Patrick Lefevere
Op zondag rijdt onze nationale wielertrots Remco Evenepoel met de BMW i8 Roadster mee in de Zoute GT Tour. Hij krijgt er gezelschap van Patrick Lefevere, manager van de meest succesvolle wielerploeg ter wereld Deceuninck – Quick-Step. Die zit aan het stuur van wat nu al één van de succesvolste vierdeurs sportwagens wordt: de BMW M850i Gran Coupé. Eddy Haesendonck, President & CEO van BMW Group Belux, leidt als copiloot van Patrick Lefevere alles in goede banen.
 
Zoute GP Press   
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op woensdag 9 oktober 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zoute Grand Prix.
  • Powercars

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons