van der Horst

Zoute GP: Jaguar-LandRover in de kijker

Sérgio Jimenez - Jaguar Brazil Racing
Sérgio Jimenez - Jaguar Brazil Racing
Bij deze verjaardagseditie van de Zoute Grand Prix zullen de merken Jaguar en Land Rover voor het eerst samen worden vertegenwoordigd in hetzelfde paviljoen. Dit jaar kunnen bezoekers de sportieve en luxueuze SVO-modellen van beide merken ontdekken. Dé blikvanger wordt ongetwijfeld de Jaguar I-PACE eTrophy.
Jaguar-Land Rover
Jaguar-Land Rover
Michael van der Sande, Managing Director van Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations, zal aan de Eoute GP deelnemen met een Jaguar E-Type 3.8 Roadster uit 1961. Voor de GT Tour neemt hij plaats in een Range Rover Velar SV A Dynamic.

Michael van de Sande, Managing Director van Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations:
"Special Vehicle Operations werd ruim vijf jaar geleden in het leven geroepen om de lat op het gebied van prestaties en luxe nog hoger te leggen voor de merken Jaguar en Land Rover. De Zoute GP 2019 is de ideale gelegenheid om ons sterkste gamma SV-voertuigen ooit in de kijker te zetten".

Tijdens de Zoute Concours d’Elegance zal de uiterst exclusieve Jaguar E-Type Reborn van Mevr. Christine Centner tentoon worden gesteld in de Royal Zoute Golf Club.

De Zoute GP biedt Jaguar Land Rover u uiteraard ook de ideale gelegenheid om enkele van zijn pareltjes uit het verleden te showen met ondermeer de Jaguar E-Type 3.8l roadster die ook effectief meedoet aan de rally.

Jaguar-Land Rover / Zoute GP

 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op woensdag 9 oktober 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zoute Grand Prix.
  • Oeste Kart

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons