van der Horst

Curbstone Supercar Renting vervult uw kinderdroom...

Curbstone
Curbstone
Wie droomt er niet van om met een supercar rond te scheuren op de mooiste F1-omlopen van de wereld. Het kan! Curbstone Supercar Renting kan een kinderdroom van u in vervulling laten gaan om eens één dag of een deel van een dag in een Porsche, Ferrari, McLaren, Lamborghini, Audi R8, Aston Martin... te rijden op een vermaard GP of F1-circuit.

De visie van Curbstone

Curbstone
Curbstone
"Onze eigen business bestaat er niet enkel in de mooiste, sportiefste of meest luxueuze auto’s ter beschikking te stellen, maar ook een onberispelijke service te bieden met oog voor detail. Waar u ook bent of wat de reden ook moge zijn om bij ons een supersportauto te huren, wij zorgen ervoor dat de afhandeling eenvoudig, vriendelijk, transparant en, uiteraard, plezant verloopt. De beste auto’s ter wereld verdienen niet minder dan de beste service"!

Komende zaterdag 29 maart schiet Curbstone zijn seizoen op gang met een eerste Track en Test Day in Francorchamps dat nog steeds het mooiste circuit ter wereld is. Er moet wel worden gemeld dat de GT Race voor competitiewagens vol zit. Er zijn echter nog tal van plaatsen in GT Sport voor particuliere straatwagens of mensen die aan Supercar Renting willen doen.

Méér info inzake de track en Test Days?

http://www.curbstone.net/nl/events/

Voor 2014 heeft Curbstone voor u een indrukwekkend programma aan TRACK DAYS en TEST DAYS samengesteld. En de nieuwe formule voor 2014 zal ook u aanspreken: meer veiligheid, minder wagens, groter rijcomfort

TRACK DAY sessies met GT-Sport, TEST DAY sessies met GT-Race

Méér info inzake renting?

http://www.curbstone.net/nl/aanbod/supercar-renting/?save-lng=NL

Curbstone Supercar Renting press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op dinsdag 25 maart 2014.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons