van der Horst

Dit weekend InterClassics Brussels, de grootste oldtimerbeurs van het land

Interclassics Maastricht
Interclassics Maastricht
Het autosportseizoen loopt op zijn einde en op nationaal vlak valt dit weekend het doek over het autosportjaar met de Race Promotion Night te Zolder en de Condroz Rally nabij Hoei. Wie het wat rustiger wil houden kan zich dit weekend ook naar Brussel begeven waar op de Heizel de grootste oldtimerbeurs van het land plaats vindt InterClassics Brussels. In de paleizen 7 en 11 kunnen de bezoekers zich vergapen aan de talrijke oldtimers die er ten toon staan, verder is er speciale aandacht voor het merk Bugatti en voor de 60 jaar Citroën DS.
Interclassics Maastricht 2015
Interclassics Maastricht 2015
InterClassics is geen onbekende naam in de oldtimerwereld, all 22 maal werd er onder die naam een oldtimerbeurs georganiseerd in het Nederlandse Maastricht. Dit jaar wordt er dus voor het eerst een Belgische editie georganiseerd en dat in de Expo paleizen te Brussel. Het centrale thema van de beurs is het merk Bugatti en een twintigtal wagens van de Franse constructeur zullen er worden tentoongesteld waaronder een T37 uit 1927, een 10 jaar jongere speciale T57 en een Brown uit de jaren 50 van vorige eeuw. In 1955 werd in Parijs de eerste Citroën DS aan het publiek voorgesteld en het 60 jarige jubileum van deze Franse klassieker wordt in de kijker gezet in een speciaal aan de DS gewijde paviljoen.

InterClassics Brussels vindt plaats van 6 tot en met 8 november in de Brussels Expo op de Heizel. Vrijdag openen de deuren om 10 uur en sluiten ze weer om 20 uur, de twee weekenddagen kan men terecht in de paleizen 7 en 11 van 9 tot 18 uur. Kaarten kosten 11,50 Euro in voorverkoop en 14,50 Euro ter plaatse. Meer info vindt u op de volgende website http://interclassics.be/

Foto's: Interclassics Maastricht



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Varia op woensdag 4 november 2015.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons