van der Horst

DVB RACING en KTM op DreamCars expo tijdens Brussels autosalon

DSB RACING - KTM X-BOW
DSB RACING - KTM X-BOW
DVB RACING kondigde reeds eerder aan dat het vanaf 2015 officiële steun krijgt vanuit het KTM moederhuis in Oostenrijk en zal aantreden met 2 KTM X-BOW RR en 1 KTM X-BOW Clubsport. Wie niet kan wachten tot het begin van het seizoen om deze knappe en snelle bolides te bewonderen kan vanaf vrijdag tot en met zondag terecht in paleis 11 op het European Motor Show Brussels of kortweg het Brussels autosalon bij de DreamCars Expo.
Naast exclusieve merken, sportwagens, competitiewagens en andere gespecialiseerde standen waaronder Circuit Zolder, heeft ook DVB RACING in samenwerking met KTM een plaats binnen het paleis van DreamCars Expo.

DVB RACING en KTM willen hun nieuw product in de spotlights zetten en met het oog op het komend seizoen potentiële klanten voor KTM auto’s ontvangen, zowel voor wagens in competitie als op de openbare weg.

De exclusieve snelle KTM’s RR zijn trouwens voor iedereen te huur voor trackdays en taxi ritten met sponsors op de circuits van Zolder en Francorchamps, brochure op aanvraag.

Geïnteresseerden kunnen ook contact opnemen met DVB RACING via dvbracing@dvbracing.be of +32 484 92 34 70.

DVB Racing press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op donderdag 22 januari 2015.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons