van der Horst

Lewis Hamilton verlengt contract met Mercedes met drie jaar

Lewis Hamilton
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton heeft besloten om ook de volgende drie jaren nog uit te komen in de Formule 1 voor Mercedes, dat bevestigde de Duitse constructeur. Hamilton sloot met het merk met de ster een overeenkomst af tot eind 2018 en nadat hij begin 2013 naar Mercedes kwam en zijn huidig contract eind dit jaar afloopt. Zo komt er ook een einde aan de geruchten die al enige tijd rondgingen als zou de Brit overwegen een overstap te maken naar Ferrari.
Lewis Hamilton - Mercedes AMG
Lewis Hamilton - Mercedes AMG
Lewis Hamilton: “Bij Mercedes voel ik mij thuis en ik kan enkel gelukkig zijn nog drie jaar langer bij hen door te brengen. Het team is opgebouwd rond gepassioneerde mensen met een niet te stillen honger om te winnen. Zelfs na onze titel in 2014 is de wil om te winnen zowel bij het team als bij mezelf groter dan ooit. De Mercedes bolide die ik nu bestuur is de beste wagen die ik ooit heb gehad in mijn carrière.”

Toto Wolff, hoofd Mercedes-Benz Motorsport:” Continuïteit is een van de sleutels voor het succes in de Formule 1, Lewis Hamilton kende vorig jaar een historisch seizoen bij ons en het was dan ook onze prioriteit om zijn contract te verlengen. Ik ben zeer verheugd om ook volgend jaar verder te gaan met het sterkste duo dat er momenteel in de Formule 1 te vinden is”.

Foto's: Georges De Coster



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Formule 1 op woensdag 20 mei 2015.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons