van der Horst

Team RaceArt schaft Bentley Continental GT3 aan

Team RaceArt - Bentley Continental GT3
Team RaceArt - Bentley Continental GT3
Roger Grouwels was tot nu toe met zijn Nissan GT-R GT3 een van de smaakmakers van het Supercar Challenge seizoen. Maar voor de twee laatste manches van het seizoen stapt de Nederlander over op een Bentley Continental GT3 die Team RaceArt net ontvangen heeft van M-Sport.
Roger Grouwels - Nissan GT-R GT3
Roger Grouwels - Nissan GT-R GT3
Met de Bentley hoopt Roger Grouwels te concurreren met de steeds talrijker aanwezige GT3 bolides in de Supercar Challenge. De wagen zal echter niet tijdig klaar zijn voor de volgende manche van de Supercar Challenge op het Circuit van Zandvoort. Ook Roger Grouwels zal er niet aanwezig zijn maar toch komt de Nissan in actie maar met Jules Grouwels achter het stuur. De Bentley zien we wel tijdens de Spa Euro Races op 15 en 16 oktober alsook tijdens de Finaleraces op het circuit van Assen. Noteren we ook dat de Bentley een speciale livery zal krijgen ontworpen door de Fransman Julien Ouvier.

Foto's: Team RaceArt & Niels Vaeck
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Supercar Challenge op donderdag 1 september 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Spa Euro Race.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons