van der Horst

Thierry Deflandre verlaat Circuit Zolder als Algemeen Directeur

Thierry Deflandre
Thierry Deflandre
Via een kort persbericht liet het bestuur van Circuit Zolder weten dat er na onderling overleg overeengekomen is het mandaat van Thierry Deflandre als Algemeen Directeur van Circuit Zolder te beëindigen per einde dit jaar. Deflandre zal nog aan blijven tot eind dit jaar en de lopende zaken afhandelen alvorens een nieuwe algemeen directeur, waarvan de naam niet vrijgegeven werd, het beheer van het Circuit Zolder zal overnemen.
Jaak Heynen - Thierry Deflandre
Jaak Heynen - Thierry Deflandre
Thierry Deflandre staat nu vijf jaar aan het roer van Circuit Zolder en behartigde de belangen van het Limburgse circuit altijd met veel enthousiasme, waarbij afgelopen jaar ook het financiële resultaat boven de verwachtingen uitsteeg volgens Jaak Heynen. Helaas kwam de sympathieke Limburger meermaals in aanvaring met de Raad van Bestuur van de VZW Terlaemen, zo werd vandaag nog bevestigd aan Autosport.be. De keuze voor, nog maar eens, een nieuwe wind moet dan ook terug meer rust brengen in de achterkamers van de omloop Terlaemen.

Thierry Deflandre - Andy Jaenen
Thierry Deflandre - Andy Jaenen
Circuit Zolder ging door een moeilijke periode de laatste jaren, maar onder het leiderschap van Deflandre kenden de activiteiten op het circuit terug een opgang. Onder zijn bestuur groeide onder meer de 24 Hours of Zolder terug uit tot een belangrijk evenement, ook stond hij er op om van de de omloop een trefpunt te maken van alle wielvoertuigen, zowel op twee als op vier wielen. Deflandre was altijd voor iedereen beschikbaar en ging een gesprek niet uit de weg. Autosport.be wenst hem dan ook veel succes toe in zijn nieuwe activiteiten.

Foto's: Martijn Wouters



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Circuit Nationaal op maandag 21 september 2015.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons