van der Horst

Zandvoort: Eerste zege voor Ariel Levi

Benjamin Paque - August by NGT
Benjamin Paque - August by NGT
Ook de tweede race van de Porsche Carrera Cup Benelux op circuit Zandvoort kende een tumultueus verloop. Ariel Levi (Huber racing) wist alle valkuilen te ontwijken en won zijn eerste race in de Porsche Carrera Benelux Cup. Benjamin Paque ((August by NGT) wist enkele plaatsen goed te maken in de race en eindigde als tweede. Sam Dejonghe (RedAnt Racing) kwam als negende over de lijn.
  • Powercars
Robert de Haan (Richardson Racing), die zaterdag de eerste race won, stelde zich ditmaal tevreden met de derde plaats, maar dit was voldoende om zijn leiderspositie in de tussenstand te versterken. Gustav Burton (Richardson Racing) en Rik koen (Revs Motorsport) maakten de top vijf vol. Glenn Van Parijs (August by NGT) moest al vroeg in de race de strijd staken en doet een slechte zaak in het kampioenschap. Sacha Norden (GP Elite) was opnieuw de beste in de Pro-Am klasse, hij werd bovendien achtste algemeen. Ralph Poppelaars was opnieuw primus in de Am klasse.

Foto: August Porsche Addiction



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Porsche Carrera Cup Benelux op zondag 25 juni 2023 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zandvoort.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons