van der Horst

16 wagens en Belgisch team in Ligier European Series

Wagens Ligier European Series
Wagens Ligier European Series
Niet alleen de European Le Mans Series en de Michelin Cup zullen dit weekend het Circuit Paul Ricard onveilig maken, ook de Ligier European Series is aan zijn debuut toe in Zuid-Frankrijk. Zestien wagens zullen aanwezig zijn voor de eerste race ooit van het kampioenschap en daar is ook een compleet Belgisch team bij.
Milo Racing - Ligier JS P4
Milo Racing - Ligier JS P4
In de klasse, voorbehouden voor de Ligier JS2 R, waar elf wagens aan de start zullen verschijnen, zijn het vooral Franse piloten die overheersen met daartussen ook een aantal Russen. De bekendste naam op de startlijst is waarschijnlijk Viktor Shaytar. De Rus is in het verleden nog tweemaal klassekampioen geweest in de ELMS en pakte ook de titel in de GTE-Am klasse in het FIA WEC. Daarnaast zijn er nog vijf Ligier JS P4's aanwezig en daar vinden we Milo Racing terug. Het team dat vooral actief is in de VW Fun Cup zal een wagen inzetten voor Christophe Nivarlet en Kevin Balthazar.

Foto's: Gerd Moors - Milo RacingSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Circuit Internationaal op dinsdag 14 juli 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 4H Le Castellet.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons