van der Horst

24H Daytona: BMW bevestigt line-up - Martin opnieuw present

BMW Team RLL - BMW Z4 GTLM
BMW Team RLL - BMW Z4 GTLM
BMW zal over veertien dagen in de 24 Hours of Daytona twee Z4's inzetten voor Dirk Werner, Dirk Müller, John Edwards en Graham Rahal enerzijds en Bill Auberlen, Andy Priaulx, Joey Hand en Maxime Martin anderzijds. Zoals gekend, ruilen Andy Priaulx en Maxime Martin van zitje dit jaar, al doet BMW Team RLL dus nog wel beroep op de diensten van onze landgenoot bij de etmaalrace in Florida.
BMW lijkt resoluut voor de zege te gaan in Daytona en heeft daarvoor dus een knappe rijdersbezetting paraat. Dat laatste zal ook wel moeten, tegenover bijvoorbeeld de Porsche-toppers bij Core Autosport en de fabrieksbezetting van Corvette op de nieuwe C7. De mannen uit Detroit doen het dit jaar overigens met Jan Magnussen, Antonio Garcia en Ryan Briscoe op de C7.R #3, terwijl op de zusterwagen onder startnummer 4 Robin Liddell huisrijders Oliver Gavin en Tommy Milner bijstaat.

Foto: BMW AG



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Circuit Internationaal op maandag 13 januari 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Daytona.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons