van der Horst

24H Daytona: Ook Mike Rockenfeller aan de start

Mike Rockenfeller
Mike Rockenfeller
Mike Rockenfeller zal later deze maand deelnemen aan de 24 uren van Daytona met een DP Corvette van het Spirit of Daytona Corvette team. Rockenfeller gaat er op zoek naar een tweede overwinning, nadat hij de etmaalrace te Daytona al eerder won in 2010 toen met de Action Express Racing Porsche Riley. De DTM kampioen zal het stuur van de Corvette delen met Richard Westbrook en Michael Valiante.
Spirit Of Daytona - Corvette DP
Spirit Of Daytona - Corvette DP
Mike Rockenfeller zal zich dit jaar concentreren op het behouden van zijn DTM-kroon en besloot in dat opzicht zelfs om de 24 uren van Le Mans aan zich voorbij te laten gaan. Een deelname aan die andere etmaalrace in Amerika kon dus wel en Rockenfeller wordt dus voor deze race de derde rijder op de Spirit of Daytona Corvette. Vaste rijders van het team worden Richard Westbrook, die vorig jaar al uitkwam voor het team, en Michael Valiante die terugkeert naar de equipe waarmee hij in 2012 vier overwinningen behaalde.

Foto: Audi & IMSASchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Tudor United Sportscar Championship op woensdag 1 januari 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Daytona.
  • Shopa

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons