van der Horst

24H Daytona: Ook ESM pakt op beide HPD ARX-04b uit met imposante livery

ESM - HPD ARX-04b
ESM - HPD ARX-04b
Nadat gisteren DeltaWing Racing de strijdkleuren voor de opvallende prototype voorstelde, werd vandaag duidelijk dat Extreme Speed Motorsports hoegenaamd niet lijkt te willen onderdoen op vlak van bestickering. Waar de ESM HPD ARX-04b tijdens de Roar before the Rolex 24 nog in een saaie zwarte kleurstelling stond, brachten de artiesten van ESM voor de eigenlijke 24 Hours of Daytona de gekende gifgroene lijnen aan op de bolides.
Tequila Patrón ESM - HPD ARX-04b
Tequila Patrón ESM - HPD ARX-04b
Zowel de #1 Coupé als de zusterwagen met startnummer twee kregen de groene kleuren van hoodsponsor en Tequila-producent Patron aangemeten. Het Amerikaanse team beschikt nog maar enkele weken over het tweede chassis, nadat de #2-bolide begin december al werd geleverd. Voor 2015 staat zowel een volledig seizoen FIA WEC als de North American Endurance Cup-races binnen het TUSC op het programma van het team uit Florida, waarbij de 24 Hours of Daytona de vuurdoop moet zijn voor de nieuwe Honda Coupés.

Foto: Tequila Patrón ESMSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Tudor United Sportscar Championship op maandag 19 januari 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Daytona.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons