van der Horst

24H Nürburgring: Maxime Martin met fabrieks Aston Martin aan de start

Aston Martin Racing - V12 Vantage GT3
Aston Martin Racing - V12 Vantage GT3
Maxime Martin heeft het drukker dan ooit na zijn overstap van BMW naar Aston Martin. Naast zijn programma's in het FIA WEC, Blancpain GT Series Endurance Cup en British GT verschijnt onze landgenoot volgende maand ook aan de start van de 24 uren van de Nürburgring. Na een jaartje te hebben overgeslagen, keert Aston Martin Racing in 2018 namelijk terug in de topklasse van het veld (SP9, lees GT3). De Britse constructeur wil nog een laatste keer alles uit de V12 Vantage GT3 halen alvorens de opvolger arriveert in 2019.
  • STX Motorhomes
Aston Martin zet slechts één exemplaar van de GT3 in, maar doet daarvoor wel beroep op een ijzersterke line-up. Naast Martin komen ook WEC-rijders Marco Sörensen, Darren Turner en Nicki Thiim in actie op de #007. Aston Martin verdedigt tevens haar titel in de SP8-klasse met een Vantage GT4 voor Alex Lynn, Jonny Adam, Peter Cate en Jamie Chadwick. Beide wagens nemen dit weekend ook deel aan de Qualifying Race.

Foto: AMRDit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Circuit Internationaal op vrijdag 13 april 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24H Nürburgring.
  • LTF

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons