van der Horst

24H Nürburgring: Na 18H: Wedstrijd ligt na herstart volledig open

Team Car Collection - Audi R8 LMS
Team Car Collection - Audi R8 LMS
Na het onderbreken van de 24 Uur van de Nürburgring gisteren rond de klok van 22u30 wegens het vele water op de baan, kon er vanochtend om 8u weer gereden worden. Bij de herstart gingen de drie leidende fabrieks-Audi's met elkaar in duel, het is nu Christopher Haase die het veld aanvoert in de Team Car Collection R8 LMS #3. Hij heeft een voorsprong van zo'n 40 seconden op vijf wagens die strijden voor de tweede plaats.
Frikadelli Racing Team - Porsche 911 GT3 R
Frikadelli Racing Team - Porsche 911 GT3 R
Na een nieuwe serie pitstops zien we nu een treintje achter Haase bestaande uit: Dennis Olsen (KCMG Porsche #18), Frank Stippler (Phoenix Audi #1), Christopher Mies (Land Audi #29), Maxime Martin (Frikadelli Porsche #31) en Sheldon Van der Linde (Schnitzer BMW #42). De Land Audi #29 moest wel 32 seconden toevoegen aan zijn pitstop voor het niet respecteren van de vlaggen. De herstart heeft de wedstrijd dus weer volledig opengebroken, er wordt momenteel trouwens geen nieuwe zware regen voorspeld boven de Nürburgring, dus we zouden nog een sprint van zes uur tot aan de finish moeten krijgen.

Foto's: Arne SimonsDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Circuit Internationaal op zondag 27 september 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24H Nürburgring.
  • Powercars

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons