van der Horst

24H Nürburgring: Vervisch en Vanthoor opnieuw met Phoenix aan de start

Frédéric Vervisch en Dries Vanthoor
Frédéric Vervisch en Dries Vanthoor
"Never change a winning team" moet men gedacht hebben bij Audi, en dus zien we Frédéric Vervisch en Dries Vanthoor opnieuw aan de start van de 24 Uur van de Nürburgring met Phoenix Racing. Het viertal dat vorig jaar de zege pakte is wel heel licht gewijzigd. Frank Stippler blijft aan boord, maar Pierre Kaffer wordt vervangen door Nico Müller, de Zwitser die momenteel in de DTM het mooie weer maakt. De regerende winnaars krijgen alvast stevige concurrentie uit eigen huis, ook Car Collection en Land zetten immers ieder een fabrieks-Audi in.
  • LTF
Phoenix Racing - Audi R8 LMS
Phoenix Racing - Audi R8 LMS
Bij Audi Sport Team Car Collection zien we Robin Frijns, Christopher Haase, Markus Winkelhock en Mirko Bortolotti, de nieuwbakken Audi-fabrieksrijder. Audi Sport Team Land doet het met DTM-kampioen René Rast, Mattia Drudi, Kelvin van der Linde en Christopher Mies. De 24 Uur van de Nürburgring worden door de coronacrisis een stuk later in het jaar verreden dan gewoonlijk, op 26 en 27 september. Vorige maand werd beslist dat de wedstrijd bovendien zal georganiseerd worden achter gesloten deuren.

Foto's: Arne SimonsDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in FIA GT3 op dinsdag 18 augustus 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24H Nürburgring.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons