van der Horst

24H Spa: Audi zonder DTM-rijders

W Racing Team - 24 Hours of Spa
W Racing Team - 24 Hours of Spa
René Rast, Nico Müller en Robin Frijns staan komend weekend niet aan de start van de 24 Hours of Spa. De drie Audi-rijders concentreren zich op hun DTM-seizoen, waarin ze strijden voor de titel. WRT en Saintéloc Racing hebben drie vervangers gevonden, maar het Duitse merk verliest uiteraard aan slagkracht.
Nico Müller en René Rast
Nico Müller en René Rast
Vier dagen voor de start van de 72ste editie heeft er een heuse stoelendans plaatsgevonden bij de Audi-teams. Bij WRT blijft enkel de #32 van Weerts-Mortara-Stippler ongewijzigd. Door de afwezigheid van de DTM-rijders wordt de #30 bestuurd door Dennis Marschall, jong talent uit de ADAC GT Masters, Matthieu Vaxivière en fabrieksrijder Christopher Mies. Dries Vanthoor verhuist naar de #31 samen met kampioenschapsleiders Mirko Bortolotti en Kelvin van der Linde.

Saintéloc Racing moet een beroep doen op de jonge Fransman Dorian Boccolacci, ietwat onstuimig maar bijzonder snel tijdens de afgelopen Endurance-race op de Nürburgring. De gewezen F2-rijder vervangt Nico Müller. Attempto Racing is het enige team dat niet in de klappen deelt: de Duitse structuur behoudt Fred Vervisch, Mattia Drudi en Patric Niederhauser.


Foto's: SRO, Racing International PhotographySchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Gregory Deguelde in Intercontinental GT Challenge op dinsdag 20 oktober 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons